Portiekonderhoud

Met plezier verzorgt Erasmus de schoonmaak en/of gevelonderhoud (portiekonderhoud) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE's), vastgoedbeheerders en woningbouwverenigingen.


Schone trappenhuizen, ramen en extra klussen. Dagelijks rijden in uw regio de wagens van Erasmus rond voor portiekonderhoud. Schone trappenhuizen, entrees en openbare gedeeltes, glazenwassen, extra klussen als het vervangen van verlichting, verwijderen van graffiti of het buitenzetten van afvalcontainers.

 

De speciale afdeling portiekonderhoud verzorgt het schoonmaakonderhoud van portieken, ondersteund door onze glazenwassers. Van grootschalige projecten, hele wijken in opdracht van woningcorporaties tot luxe en/of kleinschalige appartementencomplexen. Uw voordeel is dat wij, onder leiding van twee leidinggevenden exact weten waar de kritische punten van uw wooncomplex liggen. Uw vaste schoonmakers komen op vaste tijden en pakken deze aandachtspunten structureel op. Met Erasmus Schoonmaakdiensten bent u verzekert van een schone portiek.

 

Erasmus Portiekonderhoud, de vaklui voor:
• Schoonmaak portieken en VvE’s: trappenhuizen, liften, entrees en hallen.

• Uitvoeren van extra (schoonmaak) klussen.

• Glasbewassing.

• Inspectie van de kwaliteit van het schoonmaakonderhoud.

Erasmus Schoonmaakdiensten

Putselaan 14, 3074 JA Rotterdam

 

info@erasmusschoonmaakdiensten.nl

   

