Over Erasmus Schoonmaakdiensten

Erasmus Schoonmaakdiensten is een vertrouwd schoonmaakbedrijf in Rotterdam en omgeving. De diensten die wij leveren stemmen wij af op de wensen van u als klant. Op basis van een gezamenlijke inventarisatie maken we een schoonmaakplan binnen uw budget. Wij gaan voor efficiënt en duurzaam schoonmaakonderhoud op een kostenbesparende manier.

Ons sociaal beleid

We willen een leuk bedrijf zijn voor onze klanten... maar ook voor onze medewerkers. Ons sociale beleid richt zich daarom vooral op het welzijn en de betrokkenheid van onze medewerkers. Mensen die goed in hun vel zitten, presteren immers beter.

 

Dat veel medewerkers zich thuis voelen bij Erasmus blijkt wel uit het lage personeelsverloop van de afgelopen jaren. En trouwe medewerkers zijn onze beste ambassadeurs! Ook het ziekteverzuim bij Erasmus ligt veel lager dan het landelijk gemiddelde in de branche. Maar áls medewerkers ziek zijn.. vergeten wij ze niet. We sturen een kaartje of een fruitmand en komen bij langer ziekteverzuim altijd even op bezoek.

De beste kwaliteit

"Het moet gewoon goed zijn” is een uitspraak die wij regelmatig horen. Logisch. U heeft wel iets anders aan uw hoofd. Schoon zonder dat u er omkijken naar heeft? Dat doen we zo...

 

Op vaste tijden de werkzaamheden uitvoeren zoals met u is afgesproken. Daar gaat het om. Wij zorgen voor continuïteit met vaste en goed opgeleide medewerkers. Het grote aantal jubilarissen is daar het ultieme bewijs van. Dat hebben onze klanten graag. Dat u weet wie er komt, die weet wat er gedaan moet worden en wat uw specifieke wensen zijn. Natuurlijk genieten onze schoonmakers ook wel eens van hun verdiende vakantie. Dat zien wij al aankomen… Wij zorgen voor een vaste invaller die bekend is met het werkprogramma en uw wensen. Dat is geborgen met ons backup-systeem.

 

Uit ervaring weten wij dat een pro-actieve aanpak eventuele fouten in de kiem smoort. Daarom komen onze objectleiders regelmatig bij u langs. Zij controleren of de werkzaamheden goed worden uitgevoerd en gaan bij u en onze medewerkers na of er nog bijzonderheden zijn.  Dat is prettig werken, zonder omkijken. Door meetinstrumenten in te zetten vormen wij ook een formele en objectieve blik van de geleverde prestaties. Daarbij toetsen wij aan de ene kant de ‘technische kwaliteit’ (met o.a. DKS) en aan de andere kant de ‘belevingskwaliteit’ (KBO’s). De uitkomsten, samen met de ervaringen die u en onze objectleiding gedurende het jaar opdoen, bieden (actie)punten ter verbetering. Dat is wel zo concreet!

Milieuvriendelijk ondernemen

Schoonmaakwerk verdient waardering en niet weggestopt te worden naar onprettige werktijden in verlaten panden. Ook schoonmaakpersoneel stelt persoonlijk contact op prijs en staat gedurende de dag graag voor iedereen klaar. Zo wordt zorg voor het pand onderdeel van het geheel. Waarbij u samen zorgt voor een gewenste aanpak. De dagelijkse paar minuten verstoring blijken vaak genoeg een kwalitatief moment. Ook het milieu is voor ons een schone zaak: door gebruik te maken van weinig (maar voldoende) water en milieuvriendelijke middelen houden wij uw omgeving ook duurzaam schoon. Daarbij combineren we het juiste middel met de juiste methodiek, dat spaart zowel het milieu als uw portemonnee.

Onze missie

Door een optimale samenwerking met onze klanten, leveranciers en medewerkers, streven wij naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening en een zo laag mogelijke belasting van het milieu.

Erasmus Schoonmaakdiensten

Putselaan 14, 3074 JA Rotterdam

 

info@erasmusschoonmaakdiensten.nl

   

ondernemen




Over To The Top Schoonmaakdiensten