Glazenwasserij

Regelmatig gewassen ramen bieden u prettig zicht en goede lichtinval.


Het reinigen van de directe omlijsting en kozijnen zijn daarbij ook van belang. Aanvullend kan periodiek of eenmalige gevelreiniging nodig zijn om de rest van uw gevel in conditie te houden. Bijvoorbeeld RVS, aluminium, kunststof, beton of het metselwerk.  Het verlengt de levensduur van uw gevel en glas. En het maakt een verzorgde indruk!

 

De glazenwassers van Erasmus gaan voor een streeploos resultaat op de 1e verdieping, maar ook op de 20e verdieping. Om dat te bereiken maken we gebruik van verschillende technieken en hulpmiddelen:

 

• Klassieke glasbewassing

• Telescoop glasbewassing

• Hoogwerker, (rol)steiger of hangbak/gevelinstallatie

 

U kunt ervan op aan dat wij kiezen voor de werkwijze en hulpmiddelen die het beste resultaat geven tegen de laagste kosten. Voor onze glazenwasser, de bewoners, bezoekers en omstanders maken wij werk van veiligheid. Erasmus Schoonmaakdiensten is VCA*-gecertificeerd. Het uitvoeren van een risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) en ervaren en opgeleide glazenwassers zijn daar onderdeel van.

 

Ons werkgebied beslaat uit Rotterdam en omstreken. Voorbeelden van steden waar wij veel te vinden zijn: Rotterdam, Den Haag, Delft, Dordrecht.

 

Wilt u weten wat de beste en voordeligste oplossing is voor het wassen van uw ramen?

Neem dan contact op met de glazenwassers van Erasmus Schoonmaakdiensten voor een vrijblijvende prijsopgave.

Erasmus Schoonmaakdiensten

Putselaan 14, 3074 JA Rotterdam

 

info@erasmusschoonmaakdiensten.nl

   

