Evenementen schoonmaak

Erasmus Schoonmaakdiensten is de specialist voor de schoonmaak en het hygiënisch onderhoud van evenementenlocaties. Met flexibel inzetbare teams voeren we in korte tijd grote schoonmaakoperaties uit. Zowel in de buitenlucht als indoor.


Schoonmaakactiviteiten voorafgaand, tijdens en na afloop van evenementen in gebouwen, stadions en op open terreinen vereisen snelheid en discipline. Alleen met ervaring in grootschalige operaties en de ruime beschikbaarheid van menskracht is de klus te klaren. Erasmus Schoonmaakdiensten beschikt over de capaciteit en over de kwaliteit om uw gasten optimaal te laten genieten van een festival, beurs, optreden, meeting of expo.

 

Dankzij een gestroomlijnde en flexibele projectorganisatie kunnen we kosteneffectief werken. We garanderen u budgetvriendelijke kwaliteitsoplossingen. De aanwezigheid van een altijd beschikbare objectleider, korte communicatielijnen en een platte organisatiestructuur zorgen ervoor dat uw wensen snel en praktisch invulling krijgen.

 

Erasmus is de specialist voor de schoonmaak en het hygiënisch onderhoud van evenementenlocaties. Met flexibel inzetbare teams voeren we in korte tijd grote schoonmaakoperaties uit. Zowel in de buitenlucht als indoor.

Erasmus Schoonmaakdiensten

Putselaan 14, 3074 JA Rotterdam

 

info@erasmusschoonmaakdiensten.nl

   

